Hvad jeg ved

Min datters sygdom, ‘frivilligt’ arbejde for medicinalbranchen og fire års uddannelse har fået mig til at skabe et omdiskuteret kursus – for forældre, der ikke vaccinerer…

På billedet her står jeg foran en gruppe mennesker, der alle er ramt af meningitis på den ene eller den anden måde. Vi er på vej ind i det engelske parlament for at spise agurkesandwich og drikke te med politikerne. Og for at fortælle dem om den sygdom, som har påvirket os og de mennesker, vi holder mest af. Jeg skal fortælle dem, hvordan det er at være mor til et barn, der er dødeligt syg af meningitis. Det var der ikke noget usædvanligt i dengang. Jeg havde før talt om min datters sygdom ved lignende arrangementer. Men denne gang blev jeg modtaget af to PR-damer fra et stort medicinalfirma, og det gjorde mig lidt ubehageligt til mode. For det stod mig pludselig klart, at jeg ufrivilligt var blevet del af den maskine, der sælger vacciner til det offentlige vaccinationsprogram. På det tidspunkt var jeg allerede i gang med mit studie i homøopati, og jeg besluttede på stedet, at det blev min sidste tale om meningitis for organisationen.

HVORDAN ENDTE JEG OG MIN HISTORIE I PARLAMENTET?
Det er en lang historie, som du her får i meget korte træk.

Inden jeg blev mor, havde jeg en glimrende kreativ karriere, der bragte mig jorden rundt adskillige gange. Jeg arbejdede med stil og trend for detailhandlen og levede en forkælet tilværelse, som jeg elskede. Så blev jeg gravid, og min datter blev født seks uger for tidligt. Der var ikke de store komplikationer ved det, men otte dages indlæggelse på neonatalafdelingen og den dertil hørende ‘opvågning’ til livet som forældre.

Vi blev udskrevet, kom hjem og det hele gik fint, indtil min datter var tre måneder gammel og pludselig blev meget syg. Vi tog hende til skadestuen, hvor lægerne ved en rygmarvsprøve kunne konstatere, at hun havde meningitis. Hun blev straks indlagt og sat i behandling. Det viste sig, at vores barn ‘kun’ havde ikke-smitsom meningitis. Derfor skulle hun blot observeres af lægerne, og efter otte dage på hospitalet kunne vi tage hjem med hende og en slem forskrækkelse.

Da Miko var syv måneder gammel, blev hun syg igen. Vi tog til lægen, lægen sendte os på skadestuen, skadestuen sendte os hjem. Da vi ti timer senere igen tog på skadestuen, havde vores baby en hjerterytme, der lå over 200. Hun blev straks indlagt. På hospitalet sov hun i tre dage og fik diagnosen menB septicemia. Først fik hun antibiotika i blodårene, senere som indsprøjtninger i musklerne, fordi hendes små blodårer ikke kunne tage mere. Hun fik det så godt, at vi blev sendt hjem på en fredag. Lørdag morgen tog vi igen på skadestuen med hende, fordi hun ikke havde det godt. Vi blev sendt hjem. Søndag morgen gentog det sig – vi tog på skadestuen og blev sendt hjem. Samme aften fik vores baby en feberkrampe, og vi ringede efter en ambulance. Den nat blev hun lagt i en kunstig koma, fordi det var den eneste måde, lægerne kunne stoppe krampen på. Vi blev overført til det børnehospital, der samler og behandler alle Englands sygeste børn. Her var vi i 14 dage, indtil vi blev overflyttet til endnu 14 dage på vores lokale hospital.

Da vi endeligt blev udskrevet, var der vendt op og ned på hele min verden, og én ting stod klart for mig: Min datter havde fået medicin nok! Derfor begyndte jeg aktivt at lede efter alternativer til håndkøbsmedicin. Efter anbefaling fra den kraniosakralterapeut vi gik hos, fik jeg også en homøopat til at give vores barn en afgiftning.

Og dette blev jo så min første, praktiske introduktion til homøopatien. Og lad mig bare afsløre: Jeg var begejstret.

Venlig hilsen, homøopaten

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s