(video) HVAD MED VREDE?

I homøopatien anser vi undertrykte følelser, som det allerfarligste for vores helbred. Og undertrykt vrede og undertrykt sorg er temaer der dukker op i konsultationerne hver eneste dag. Men hvordan passer det ind i det ind i en hverdag, hvor man gerne vil have fokus på kærlighed?

Det er en snak jeg har haft med mange mennesker, og specielt med mennesker der synes det er ‘forbudt’ at udtrykke vrede. De siger at vrede er dårlige, negative følelser, som vi skal se os fri af. Og de har de naturligvis ret i. Men jeg spørger så: “Hvad skal man så stille op med den vrede man føler? Skal man bare holde den inde i sig, holde den hemmelig og skamme sig over den?” Og det er der naturligvis ingen der synes at man skal!

Man skal man så? Og her kommer Deepak Chopra så med denne fine video, helt frisk fra i dag. Lidt over 10 minutter hvor han taler om vrede. Og jeg vil gerne dele den med jer.

Han forklarer så fint, de forskellige måder man kan håndtere vrede på. Og samtidig gør det klart, at vrede er noget vi kan vende til noget godt for os og andre.

Klik på dette link for at se hans video.

Kærlig hilsen
Mette Mitchell

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s