ANTI VACCINE DRONNINGEN? Her er en opsummering

Det var sikkert ikke pænt ment da Signe Molde udnævnte mig til Anti Vaccine Dronningen på hendes DR2 program ‘Quizzen’. Men ud af alt hvad hun kunne have kaldt mig, så synes jeg at ‘dronning’ er ok. Men at kalde mig anti-vaccine er meget, meget, meget langt fra virkeligheden. Hvis man gerne vil vaccinere, så synes jeg man skal gøre det. Og hvis man ikke vil, så synes jeg også bare at man skal lade være. Men det er faktisk lige meget hvad jeg synes (og hvad Signe synes), for det er vores ret selv at bestemme. Vaccinerer er et tilbud man kan tilvælge hvis man vil. Problemet er i bare at det ikke bliver behandlet som sådan, heller ikke særligt ivrigt i pressen. Så jeg er bare begejstret for den taletid jeg fik i den landsdækkende presse er for et par uger siden, som endte med at Signe udnævnte mig til dronning. Du kan se hele programmet her. Hvis du går cirka 7 minutter ind, så kan du se indslaget om vacciner.

skaermbillede-2017-01-05-kl-19-49-44DET FULDE INTERVIEW

Skulle du have lyst til at se det fulde interview, som Signe klippede i, så kan du se det her. Jeg beklager den lidt dårlige kvalitet, men interviewet er ikke linket nogen steder eller. Og jeg er bare glad for den taletid jeg fik her.

skaermbillede-2017-01-05-kl-19-51-50

 

ARTIKLEN DER STARTEDE DET HELE

Og her kan du se et stykke ganske udemærket journalistik. Jeg talte længe med journalisten her, og jeg synes det er en fin artikel der er kommet ud af det. Og det var vel her at det startede….

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s