NYE KURSER (og en kommentar til debatten)

Jeg har haft travlt, og det er ved at være langt tid siden jeg har skrevet. Der er sket mange ting.

ONLINEKURSER
Jeg er begyndt at afholde online kurser. Og efter lidt tekniske problemer i begyndelsen, så er jeg nu begyndt at nyde at holde disse kurser. Jeg får ofte henvendelser om muligheden for at komme på mine kurser i Jylland eller andre steder i landet. Og det har indtil nu ikke været muligt. Men med onlinekurserne, kommer der folk fra hele landet, og det synes jeg er skønt. Det er også superpraktisk at man kan se videoerne, efter at live eventen er blevet afholdt, det kan ikke være mere fleksibelt. Så dem kommer jeg til at holde mange flere af. Og der er allerede nogle slået op. Brug links forneden for at læse mere om disse.

NATURLIGT SUNDE BØRN (en facebookgruppe)
Da Lene Mondrup spurgte om jeg ville overtage admin rollen i hendes gruppe ’Naturligt sunde børn. Vaccination og dens alternativer. Forum for forældre’ for noget tid siden, blev jeg både beæret og glad, og efter et stykke tid begyndte jeg at kunne finde rundt i den.

Det allervigtigste for mig i denne gruppe, som har over 3500 medlemmer, er at man kan tale frit derinde. Vaccination er en heftig debat, og stiller man bare spørgsmålstegn om vaccine, så kan man hurtigt ende i en heftig diskussion. Og for at kunne bevare det her frirum, så bliver vi nødt til at screene alle, før de bliver lukket ind. Men alligevel så sker det fra tid til anden, at der slipper nogen igennem som begynder at provokere inde i gruppen. Og det er helt tydeligt at det er det de kommer for. Og når det sker, så bliver de smidt ud og blokeret.

Men for nyligt har vi haft et så groft tilfælde derinde, så jeg så mig nødsaget til at tage kontakt til politiet, for at lære lovgivningen omkring deling af personfølsomme oplysninger at kende. Jeg skal ikke gå ind i den enkelte sag, men det var groft. Og det der næsten var det værste ved det hele, var at det var medicinstuderende der havde delt de her ting. Og man tænker lidt: ”Har de ikke noget med tavshedspligt egentlig?”.  Men desværre så er det ofte medicinstuderende vi oplever disse problemer med inde i gruppen. Så jeg endte med også at tage fat på Københavns Universitet, fordi jeg føler det ville være fint hvis vi kunne bygge bro imellem de 2 poler i denne debat, i stedet for bare at trappe grovheden i debatten op. Jeg fik talt med en derude, og hun lød bestemt som om hun lyttede. Og hun lovede mig et svar, på den email jeg også havde sendt. Den venter jeg stadigt på, men tager det også som et godt tegn at det tager lidt tid at svare på den, og ser frem til den mail. Men det er da utroligt, at det skal være sådan?!

NB: der er midlertidigt lukket ned for nye medlemmer i gruppen

INFORMATION
Nå, så havde vi også Information på besøg til ’kursus for forældre der ikke vaccinerer’, og det kom der en reportage ud ad, som man kunne læse i avisen i lørdags. Jeg er fint tilfreds med artiklen. Det er journalistens oplevelse af det kursus som vi afholdte. Jeg er glad for at han kom! Men den shitstorm der har været efter, har været det groveste jeg har oplevet. Og jeg mener at det er på tide, at vi tager en debat om… debattonen…. Jeg gider i hvert fald ikke være med i det set-up der er lige nu mere.

Jeg blev spurgt, og det blev mange i min berøringsflade også, om vi ville deltage i et program om ’vaccine’ på Radio 24/7, som repræsentant for ’anti vaccine gruppen’. På den anden side sad en klog, ældre professor, som ville fremføre forklaringen på hvorfor der også burde være tvangsvacciner herhjemme. Vi takkede allesammen nej, uafhængigt af hinanden. Ingen af os orker det ovenpå den artikel fra Information. Vi blev så spurgt om vi ville detage anonymt, og det startede en lille snak imellem os. Vi talte om hvor skønt det ville være hvis vi kunne få et helt program til at tale om det i. Uden at skulle konfronteres med den anden side, men i stedet tage del i en faglig snak. Hvis folk bare vidste hvilke resourcer der sidder rundt omkring, som har indsigt i vaccinationsproblematikken, og som gerne vil tale om det fagligt og ordenligt! Så det er nu blevet foreslået til radio 24/7. Lad os se hvad der sker.

Men der skal i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at jeg gerne vil være med til at bløde vandene op. Folk bruger alternativ behandling, og det er der hele tiden flere og flere der gør. I mine øjne så handler det ikke om, OM vi skal lære at arbejde på tværs. For mig handler det mere om HVORNÅR vi begynder!

Det var alt for denne gang. Jeg vil også gerne sige tak til alle jer der har støttet og bakket op i denne debat. Det betyder alt!

 

Kærlig hilsen, Mette

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s