Homøopatens bord #2

UGEN DER GIK: Akut øjenbetændelse, Naturligt Sunde Børn & ONLINE minikursus.

AKUT ØJENBETÆNDELSE
Jeg har gjort plads til daglige akutkonsultationer i hverdagen, og der bliver allerede brugt flittigt af denne mulighed. Det er en lidt anerledes måde at arbejde på og det er en spændende daglig udfordring. Akutkonsultationerne tager omkring 20 minutter, og de omhandler altid pludseligt opståede symptomer. Sådan noget som man nok ville tage til lægen med samme dag.

Og netop sådan en patient ringede til mig denne uge, eller hendes mor rettere. Datteren var vågnet med et opsvulmet øje, der var rødt og gjorde ondt. De havde været omkring ved lægen, som havde givet dem nogle øjendråber med hjem, som de dog helst ville være fri for at bruge, så de besluttede sig for at prøve med homøopatien først.

Jeg fik alle detaljer omkring øjet forklaret nøje og vi var omkring et par lægemidler. Vi endte dog på det homøopatiske lægemiddel ‘arg nit’, og da de havde et homøopatisk kit derhjemme, så kunne behandlingen starte med det samme. Jeg talte med mor igen lidt senere på dagen, og det gik det rigtigt godt. Hævelsen var faldet drastisk og nu var øjet bare lidt rødt. Og da jeg talte med mor igen dagen efter, så var det helt væk. Det er et skønt resultat, for ikke alene er øjet blevet godt igen, men patienten undgik også at tage medicin med eventuelle bivirkninger,

Akut tider kan kun bestilles til samme dag, og man skal direkte i kontakt med mig for at aftale en tid. Tiden der varer max 20 minutter, koster 350 kr. Ring til mig i min daglige telefontid mellem 10-11 for at få en akut tid samme dag. Nummeret er 53 76 28 82.

NATURLIGT SUNDE BØRN
Jeg startede som administrator i den skønneste gruppe på facebook for et års tid siden. Gruppen hedder: “Naturligt sunde børn. Vaccination og dens alternativer. Forum for forældre”, og gruppens navn er næsten selvforklarende. Det er et hjertevarmt forum, hvor forældre kan tale frit om deres fravalg af vaccine, samt udveklse erfaringer med alternative behandlingsmetoder og støtte hinanden når de møder modstand omkring deres valg.

Vi har lige været en ret urolig tid igennem, hvor opslag fra gruppen blev delt i andre grupper på facebook, og medlemmer blev gjort grin med. Rigtigt, rigtig sur oplevelse! Men nu er der kommet ro på igen, så gruppen er igen åbnet op for nye medlemmer. Skulle du havde lyst til at blive medlem i gruppen, så kan du anmode om medlemsskab her. Du skal dog være forberedt på at du skal svare på en privat besked, inden du bliver lukket ind. Så holde øje med din ‘andet’ folder i messenger.

MIT FØRSTE MINIKURSUS ONLINE
Jeg har holdt rigtigt mange ‘minikurser’ i homøopati siden jeg flyttede til Danmark. På minikurserne bliver man indført i brugen af et kit med 36 homøopatiske lægemidler til hjemmebrug. Jeg har fået mange forspørgelser på at holde dette kursus andre steder i landet, men jeg kan ikke rigtigt få det til at hænge sammen. Men nu har jeg øvet mig at holde webinar, og glæder mig rigtigt meget til at holde mit første minikursus online. Selve live-webinaret afholdes om dagen, men man modtager også et link på mail til det, så man kan se det lige så tosset man vil i ugerne efter. Så man behøver ikke at kunne være med, lige når det afholdes.

Med kurset følger også en udførlig pdf-guide, og man bliver inviteret til at være med i en lukket gruppe på facebook, for alle der har deltaget i det samme kursus. Her kan spørge sig til råds hos andre, dele sine egne erfaringer med kittet og der ligger iøvrigt også mange gode ekstra ting inde i gruppen.

Du kan købe billet til online minikurset her.

Kittet som vi snakker om på kurset kan man købe her.

Og for dem der gerne vil gå mere i dybden, tlbydes også et kursus der afhldes over 8 uger. Det kan du læse mere om her.

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s