HOMØOPATENS BORD#3

Samarbejde mellem læger og alternative behandlere. Kursus i homøopati til andre alternative behandlere. Minikursus i januar. Min kærestes nye klinik i Nørregade.

Tidligere på måneden var jeg til en workshop, vedr. samarbejde mellem alternative behandlere og læger. Det er et spændende område, som jeg er passioneret omkring. Dagen hvor jeg deltog, var kun for alternative behandlere (og enkelte læger som bruger alternativ behandling), men det var tydeligt ihvertfald, at os ‘de alternative’ er meget interesserede i et samarbejde. Men det er ærgerligt, at der er vedtægter, der besværliggør dette for lægerne. Det er nemlig sådan, at læger tager del i ansvaret om behandlingen, når de anbefaler en alteranativ behandler. På trods af dette, oplever jeg oftere at læger anbefaler homøopati. Men de gør det altså, med hovedet på blokken.

Jeg synes, det ville være skønt med et mere åbent samarbejde. Jeg tænker eksempelvist, at patienter med ‘funktionelle lidelser’, med fordel kunne sendes videre i systemet, og få adgang til alternativ behandling. Beskrivelsen af ‘funktionelle lidelser’, skriger nærmest efter en holistisk behandling, og lægerne ved tydeligtvist ikke rigtigt, hvad de skal stille op med disse patienter. Nu bliver det spændende at se hvor denne worksop ‘lander’. Jeg er glad for at jeg deltog ihvertfald, og glad for at den blev afholdt.

KURSUS FOR ALTERNATIVE BEHANDLERE

2016-12-12-09-04-16Nu kan akupunktører, zoneterapeuter, massører, cranio sacral terapeuter, osteropater og andre alternative behandlere komme på kursus i homøopati. Narayani lægemidlerne egner sig godt som supplerende homøopatiske udskrivninger, uden at man behøver at tage en lang uddannelse. GØR BRUG AF EARLY BIRD RABATTEN NU.

MINIKURSUS I HOMØOAPTI

2016-06-16-14-11-19Jeg har droslet kraftigt ned på mine ‘minikurser i homøopati’, som afholdes hjemme hos mig selv. Men jeg har slået et op i januar, så man kan komme igang med det i 2017, helt fra start. Alle der kommer til dette kurus, får desuden en gave af mig. Kom og vær med, det bliver smadderhyggeligt! Læs mere her.

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s