En fin video om stress

Jeg er meget optaget af emnet ‘stress’. Stress er en stor faktor i mange sygdomme, mange sygdomme har rod i stress.

Det er ikke nemt at behandle stress, men jo tidligere man kan begynde at ændre de ting der stresser i livet, jo nemmere bliver det. Og man kan sådan undgå mange andre tilstødende komplikationer.

Mange er ikke ‘klar’ til at få taget ordenligt fat i de ting der stresser. Det kan jo være både job og familiesituation der stresser, og det kræver mange overvejelser, inden man går igang med de store forandringer på disse områder. Det kan også være at man har en tidsramme på de stressende omstændigheder, og man sådan ved at det har en ende, som ved flytninger, husbyggeri eller små børn.

Men for os alle, så er det helt ok at kende til funktionerne i stress, selv når vi ikke er et sted, hvor vi kan gøre det store ved det. Og det synes jeg til gengæld også er vigtigt. Og jeg blev for nyligt mindet om denne skønne video, der på smuk vis highlighter problematikken om stress. Jeg anbefaler at du ser den.

Når man behandler stress homøopatisk, så kan man godt støtte op og kigge på de akutte symptomer naturligvis, for dermed forhåbentligt at være med til at mindske stress. Lige som at man også med homøopatien, også kan ‘samle op’ i tiden efter en stressfuld periode. Homøopati er en holistisk behandling, og dermed behandler vi både krop og sjæl. Dermed kan man behandle alle områder af ens helbred, der påvirkes af stress.

Jeg har ved andre lejligheder skrevet om stress, og disse artikler kan du læse her:

Stress og homøopati
Udbrændthed

Kærlig hilsen
Mette

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s