GRATIS e-bog til dig

Jeg bliver altid glad, når jeg bliver spurgt, om jeg vil bidrage med noget tekst til andres projekter. Specielt når det er kvinder jeg beundrer!

Det er ikke længe siden, at jeg skrev en e-bog sammen med Rose Maimonide om vaccination, som man kan få adgang til gennem ‘Grøn Stue’. Og senest har jeg fået lov til at levere et kapitel om feber, til Camilla Willumsens helt vidunderlige projekt ‘Moderskaber’. I bogen er vi alt 7 kvinder der har bidraget med et kapitel, og jeg er godt nok kommet i godt selskab.

Man får e-bogen GRATIS, når man tilmelder sig Moderskabers nyhedsmail, og det synes jeg bestemt, at du skal. Også fordi at Camilla kommer med rigtigt mange spændende ting hele tiden, inkl nogle rigtigt gode video interviews. Du kan tilmelde dig hendes nyhedsbrev lige her.

Og den opmærksomme læser, vil måske have noteret sig, at jeg har skiftet domæne (igen), og nu hedder gezundheit.dk. Det viste sig at homaeopaten.dk lå meget tæt op af en anden dansk homøopats domæne, så jeg har valgt at skifte, og det bliver også sidste gang at jeg gør det. Promise! Men bare rolig, man kan stadigt finde mig på de gamle emailadresser og domænenavne, de forsvinder ikke bare. Og det gør jeg heller ikke.

Og med det vil jeg bare ønske dig en rigtig god weekend.

Kærlig hilsen,
Mette

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

2 thoughts on “GRATIS e-bog til dig

  1. Hej Mette,

    Vil du sende mig link og password til ekspertkurset, som jeg var tilmeldt sidste år?
    Pft og god dag 😍

    Kh Jette

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s