Jeg tror den (næst)bedste dag i mit liv er imorgen!

INTET kan stikke det jeg følte da jeg blev mor! Men vi er tæt på med mine planer i morgen. For i morgen får jeg besøg af min gamle skoleder fra London, så vi sammen kan fortælle om den nye måde at læse homøopati på i Danmark. Online og alligevel i en gruppe og i et fællesskab.

I morgen er det sommer solhverv og 2 år siden at jeg fik mit diplom fra the Centre for Homeopathic Education (CHE) og Middlesex University, som bevis på at jeg har en bachelor i videnskab og en licens til at praktisere som homøopat. Det skal fejres!

I morgen bliver min stue fyldt, med gode mennesker, folk jeg kender og folk jeg ikke har mødt før, som alle har det til fælles at de overvejer at læse homøopati. Jeg glæder mig til at se hver og en!

Og det er også i morgen, at jeg skal hente Marcus Fernandez, skolelederen af CHE i Københavns lufthavn, så han kan komme med og møde de gode folk der kommer til vores intro arrangement. Det bliver vildt spændende at se! Det er simpelthen også første gang han er i Danmark, og jeg ved at han glæder sig enormt.

I morgen er kulminationen af mange 1000 tråde der har skulle flettes sammen, og godt og vel et års tankespind og arbejde.

Jeg tror ikke der er nogen grund til at udpensle, hvor spændende det har taget at udvikle på denne ide. Hvor mange overvejelser der har været inde over, og hvor vigtig andres begejstring for mulighederne i denne uddannelse har været, for at ideen har fået lov til at vokse sig stor. Det er en vidunderlig følelse, at vi i morgen kan ‘klippe snoren’ til noget, som alle involverede synes er blevet rigtigt fantastisk!

Jeg glæder mig til at slå dørene op. Jeg glæder mig som en tosse til morgen!

Du kan se indbydelsen til vores intro arrangement her, og du er meget velkommen! Jeg håber virkeligt at du vil komme.

Skærmbillede 2017-06-20 kl. 04.59.08

Følg også den danske afdeling af skolen på facebook via dette link.

Og her kan du se en video, hvor jeg besvarer nogle spørgsmål omkring skolen i min live Q&A fra i går aftes.

Der kommer meget mere om skolen selvfølgelig! Og du kan også bare ringe i min telefontid, som er alle hverdage ml. 10-11, på telefon 53 76 28 82, og spørge løs. Og du kan også godt ringe i morgen! Der er jeg bare lidt ekstra glad 🙂

Vi ses, jeg glæder mig!

Kærlig hilsen, Mette


PS:
Jeg har sommerskole i uge 27, det kan du læse mere om her. (Det bliver totalt hyggeligt)

Og jeg holder minikursus på mandag, så du lige kan nå og blive klar til at tage dit homøopatiske kit med på ferie. Læs mere om det her.

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

2 thoughts on “Jeg tror den (næst)bedste dag i mit liv er imorgen!

  1. Tak fordi du svarede på alle mine spørgsmål! Glæder mig til at melde mig på – hvordan gør jeg det? Via CHE London s hjemmeside eller ?
    Ønsker jer en skøn aften i morgen!
    Anna

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s