Giving me a break!

Jeg holder pause. Trækker stikket, forsvinder fra kontaktfladen, holder mig uden for rækkevidde i 2 måneder. Jeg giver mig selv en pause.

Da jeg var midt i min uddannelse, gik jeg for alvor igang med at opbygge min praksis. Og det har kørt sådan nærmest non-stop lige siden. Nu trænger jeg til en pause, og lukker klinikken fuldstændigt i 2 måneder.

Det betyder ikke at jeg ikke laver noget. Jeg vil så gerne lægge mine kurser op i Simplero, så man bare kan gå ind og melde sig på og se det, når det passer ind i livet. Og altså ikke skal være begrænset af, hvornår jeg holder ny kursusstart. Det er min plan at gøre det over den næste tid. Jeg har også planer om at dyrke min egen krop, med overdrevent meget pilates, sauna, juice & smoothies og behandlinger. Men altså en tid, der er knapt så skemalagt som den er lige nu. Jeg vil gerne være klar til de forandringer jeg står overfor lige nu, herunder min planlagte (og ikke datosatte) flytning til Canada.

Jeg glæder mig til at dele mine nye oplevelser med jer.

Knus, Mette

Hvis du gerne vil følge med i mit Canadisk eventyr på Facebook, så er det lige her.28828079_1970533099654609_1662434263214976224_oDu kan også læse med på min engelsktalende blog her. Her har jeg også samlet gamle blogindlæg, helt tilbage fra 2010.

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s