Find mig online!

Jeg har endeligt fået lagt mine kurser op i Simplero, som er den helt fantastisk platform at have sine online kurser liggenede på. Aldrig har mine kurser set så godt ud, og været så overskuelige som de er nu. Og det vil jeg gerne fejre.

Derfor er der lige nu tilbud på mit mest velkendte kursus ‘minikursus i homøopati til husbehov’. Det kan du få lige nu for 249,- (normalpris 495,-). Du kan købe kurset ved at benytte dette link og angive koden VELKOMMEN, https://mettethehomeopath.simplero.com/products/67278-Minikursus-i-homoeopati-til-husbehov

Der stadigt plads til forbedringer, men jeg håber at kunne få så mange som muligt ind med den gode pris, så jeg kan få en masse feedback også. Jeg vil gerne kræse om jer derinde.

Den gode facebookgruppe der er tilknyttet kurset forbliver naturligvis også. Det er stadigvæk et godt sted at mødes og udveklse.

Og husk at bruge tilbuddet nu, hvis du er interesseret. Tilbuddet slutter onsdag den 18/4-2018 kl. 12.00.

GOD WEEKEND!

Kærlig hilsen, Mette

 

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

2 thoughts on “Find mig online!

 1. Hej Mette. Jeg har netop købt kurset, tak for muligheden med tilbud 😊 Men jeg undrede mig over at prisen åbenbart var uden moms. Det løb i hvert fald op i 311kr. med “tax” Hvis det er rigtig nok, ville det være rart hvis det stod før man rammer endelig betalingsgodkendelse 😊

  De bedste hilsner. Anne

  > Den 13. apr. 2018 kl. 06.48 skrev Mette Mitchell : > > >

  Like

  1. Kære Anne! 1000 tak for din besked og fordi du har købt kurset. Og 1000 1000 tak fordi du gør mig opmærksom på denne fejl, som det er! Du skal have 62 tilbage! Kan du ikke skrive en mail til mig på mette@mettethehomeopath.com med dit mobilnummer, så jeg kan sende dig en mobile pay? Kh Mette (og jeg håber bare at du bliver glad for kurset. Husk at komme ind i gruppen på facebook også)

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s