Midalderende, hvide mænd med slips er farlige

Jeg synes, det er så svært at udtale mig om noget, jeg ikke rigtigt ved noget om. Men der er nogen ting der får alt til at stritte på mig:

  • Man skal selv bestemme, hvad man vil have sprøjtet ind i sin krop.

  • Man skal selv bestemme, hvad man vil spise.

  • Man skal selv bestemme, hvem man vil have sex med.

  • Og man skal selv bestemme, hvad man vil have på!

Det er så grundlæggende for mig, jeg kan simpelthen ikke se hvad problemet er? Eller jo det kan jeg godt, for det er jo ærligt talt ikke særligt godt tilsløret.. der er en heksejagt på muslimer.

Vi forsøger at bilde os selv ind, at det at være muslim er lig med at være radikal. Men det er da en værre børnehave-mening at have. Hvis der er nogen der slår på nogen, og hvis der er nogen der undertrykker nogen i Danmark, så skal de da straffes efter lovgivingen.

Men de søde og seje muslimer, jeg har mødt i min praksis, har langt fra været kuede, undertrykte eller svage, tværtimod. De er nogle kick-ass-heltinder, som kommer med en dyb og bred viden om sundhed, inklusiv kost og medicin. De er trætte af deres læges (og samfundets) fordomme, og ved for meget til at acceptere udskrevet medicin som den hellige gral. Og de er i øvrigt bakket op af deres mænd i spørgsmålet om sundhed. Den her misforståede holdning om at et tørklæde betyder undertrykkelse, er afstumpet.

Jeg elsker det, når en kvinde med tørklæde træder ind af min dør. Jeg føler straks jeg er med i et søsterskab. Så dem er jeg ikke bange for.

Derimod er jeg rædselslagen ved tanken om at det er middelaldrende, hvide mænd med slips der regerer vores land og vores verden. Det er sgu da ikke kvinder med tørklæder der skaber de store problemer, det er da ved Gud halvkvapsede, halvskaldede og i særdeleshed mænd der står for klodens største problemer. Måske vi skulle bede dem alle om at dække sig til, så vi ikke skal se på dem?

Billedet her satte jeg på min Facebook i går, og det er det opslag der har fået flest like’s overhovedet på min side. Det gør mig glad inden i. Jeg er overrasket og gennemsyret glad over at opslaget har givet genlyd blandt det muslimske Danmark. Og sandelige også det kristne om du vil. For mig var det en lille gestus, men jeg skal love for at den er blevet bemærket. Tak

Du kan læse mit Facebook-opslag med billedet her.

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

2 thoughts on “Midalderende, hvide mænd med slips er farlige

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s