Jeg er ikke i tvivl: naturen healer mig

Jeg har nu altid holdt af et smart hotel i en velkendt storby, med en velsmagende cocktail i hånden, fremstillet af en sympatisk og pæn bartender. Men det er når jeg kommer ud i naturen at brikkerne inde i mig falder på plads.

Jeg skal ikke sidde her og pege fingerer af de mange, sjove år i mit liv, hvor jeg scenevant bevægende mig i både Tokyo, NYC og London. Jeg havde en fest. Jeg elskede at blive provokeret og inspireret, at spise eksotisk mad, se spændende udstillinger og købe sjove ting.

Mine mange, mange rejser er en kæmpe del af hvem jeg er i dag. Mit job dengang definerede mig, og viste mig at jeg kan en helt masse, og at der rent faktisk er mennesker derude, som også tror på mig. Det var 10 ekstreme år i mit liv, hvor jeg uden nogen nævneværdig uddannelse holdt kurser i trend og visuel præsentation i hele verden for et pænt stort dansk firma. Det var til at blive høj af.

Men alt det fik en brat ende for mig, da jeg stod og kiggede på mit barn på intensiv afdeling, mens hun kæmpede for sit liv.

Jeg blev som med et trylleslag fuldstændig ligeglad med, hvad der var smart, hvilken fest der var den bedste og hvad andre tænkte om mig.

Og efter min datter blev rask, så blev storbyturene afløst af 2 træskure på en smuk grund i Sverige. Naturen kaldte. Der var ikke brug for nye indtryk. Der var brug for stilhed. Sommerhuset i Sverige blev det nye sort, og stedet hvor jeg hang ud, så snart det var muligt.

Det var her, at jeg lærte, at naturen forandrer sig hver eneste dag. Jeg kunne sidde på den samme stol, ved vinduet i køkkenet hver morgen, og opleve noget nyt. Solen var smuk. Regnen var smuk. Tågen var smuk. Sneen var smuk. Alt var smukt, altid.

284328_10150243646702307_6462144_n
Udsigten fra køkkenet
sverige stue
Hej fra stuen i sommerhuset
vinter kajak
Kajak, kajak, kajak. Åh jeg elsker at sejle i kajak
twinkle house
Gæstehytten var vores soveværelse, når der ikke var gæster. Mit mest luxeriøse soveværelse nogensinde.
husene
De 2 forreste huse var vores. Man kan lige skimte naboens hus bagved.

Der var engang, hvor jeg var deroppe 6 uger i streg. Og jeg bemærkede, hvordan jeg forandrede mig. Ikke bare i mine tanker. Jeg kunne mærke forandringen inde i alle mine celler, som en kemisk forandring af min krop. Jeg følte, at jeg blev en anden. Jeg følte mig mere ægte, på godt og ondt. Det forsvandt selvfølgelig igen, da jeg vendte hjem til London, men følelsen glemte jeg ikke igen.

Det var en stor sorg, da jeg måtte sælge sommerhuset i Sverige, da jeg blev skilt. Jeg legede endda med tanken om at flytte derop i stedet for at sælge det. Og havde jeg ikke haft min datter, så var det nok det jeg havde valgt. Men det var lige langt nok ude i skoven til at det ville have været fair overfor min datter.

Jeg har nu boet i Canada i lidt over 3 måneder. Selvom jeg bor i en by på størrelse med København, så er jeg er i kontakt med rå og uforsødede natur næsten hver dag. Nogle dage en time, nogle dage i 5 minutter. Men det rykker i mit kadaver, som jeg husker det gjorde i Sverige. Min krop husker det. Og en roen vender tilbage, som en god gammel ven jeg ikke har set længe.

Det er godt for mig at se trætoppe, vand der flyder og vilde dyr hver dag. Det er godt for mig at mærke naturens vilde elementer. Det healer mig. Jeg er s glad for at jeg lyttede til mine instinkter, da jeg besluttede mig for at flytte hertil. Det giver mening. Jeg er ikke bange mere.

hej fra skoven
Det er godt nok en pæn sti, men lige ved siden af er der er en urskov.

Du kan læse mere om min storbyeskapader her: https://mettethehomeopath.wordpress.com/category/travel/

2018-05-15 20.56.53

 

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s