Kære mand, du kan aldrig kun være gift med een kvinde

Kvinders hormoner danser, som i en evig runddans. Om vi vil det eller ej, så tager vores hormoner os med rundt i forskellige sindsstemninger i hver eneste cyklus…

Du kender måske din sure eller grådkvalte kvinde, op til hendes menstruation, og du tænker ‘puha, nu er det vidst ved at være den tid på måneden’. Og hvis du er klog så dukker du nakken, og passer på, at hun ikke bliver fornærmet eller ked af det. Tak for det, kære mand.

PMS og menstruation
Det der sker for kvinden, lige op til og mens hun har menstruation, er en evaluering af hendes sidste cyklus, alt imens hun udskiller brugt væv. Som kvinder, lever vi i en cyklus, hvor vi een gang om måneden får mulighed for at stille det hele op på en spids, se det i øjnene uden filter. Og hvis der er meget at tage fat i for os, så kan der godt være en sammenhæng i det, med vores PMS og menstruationssmerter. Vi kan ikke komme uden om denne evaluering, for så råber vores kroppe med alle hormonerne efter os alligevel. Den tvinger os til at kigge på det som er forkert i vores liv, om vi vil det eller ej, og producerer symptomer i form af smerte og humørsvingninger, indtil vi får lyttet ordenligt efter. Menstruation er ikke kun en kropslig ting, det er i høj grad en spirituel ting. Det er ikke tilfældigt at vi har en cyklus i samme rytme som månen.

Før ægløsning
Du kan sikkert bedre lide os, i perioden op til vores næste ægløsning, og her er vi som oftest også ganske tilfredse med os selv. Vi er mere medgørlige, søde, åbne, interesserede og servicemindede i denne periode. Vi er udadvendte og opsøgende. Gode for arbejdsmarkedet og hjemmet. Vi har overskud i denne periode og deler gerne af det. Vi kan faktisk også godt lide os selv sådan. Det er et godt sted at være, føler vi. Og når vi er her, så kan vi slet ikke se og forstå de problemer vi oplevede omkring menstruation, og vi har svært ved at tro at vi skal opleve det samme igen..

Ægløsning
Lige i dagene op til ægløsning og på selve dagen hvor vi har ægløsning, synes du sikkert at vi er uimodståelige. Vi bliver faktisk også ret kælene lige i den periode. Nogen siger vores duft forandrer sig. Det er bare som om at håret skinner lidt mere, brysterne svulmer og hofterne vrikker. For vi er fertile, og nu vil vi lave en baby. Eller vores krop og natur vil det ihvertfald, selv om fornuften siger noget andet. Men det er altid kroppen der vinder. Ingen fornuft vinder over kroppens lyst og trang. Hvis du gerne vil score os, og ellers er godt et ‘far-materiale’, så gør det der. Det er på dette tidspunkt vi er mest interesserede i dig og ligger hovedet mest på skrå.

Efter ægløsning
Når ægløsningen er ovre, og chancen for at blive gravid er ovre for denne gang, så trækker vi os mere ind i os selv igen. Vi bliver mere passive og evaluerende. Vi vil hellere være hjemme og hygge i sofaen end at tage ud og danse. Vi er ikke så meget ‘på’ og bliver mere observerende og knapt så deltagende. Vores kroppe gør sig klar til enten at starte et nyt liv eller en ny cyklus..

Og kære mand, det er sådan at du får 4 kvinder hver gang du er sammen med een. Og du bliver nødt til at elske dem alle, for at elske hele hende. Det hele er hendes natur. Og kender du hendes cyklus, så ved du også hvor hun er lige nu. Og du ved at det forandrer sig hele tiden. Intet er permanent når det handler om kvinder.

Og kære kvinde, hvis du læser dette, så gør alle disse kvinder til din bedste veninde. De er alle en del af dig. Bliv bekendt med din krop, og få den viden tilbage om den, som var en selvfølge for kvinder før os. Din cyklus er en gave til dig, noget du deler med kvinder fra alle tider og jorden rundt.

Kære kvinde, hvis din menstruation er smertefyldt og roder med dit hoved, så skal du vide at det ikke er en naturlig del af det at være kvinde. Du kan gøre noget ved det. Og jeg anbefaler naturligvis homøopatien, for her kan du tale om det der sker fysisk med din krop, såvel som det der sker i dit hoved og med dine følelser. Og jeg synes du skal gøre det, så du kan komme ind i en skøn og naturlig rytme igen med din krops kvindelighed.

Med venlig hilsen

Homøopaten

Forfatter Mette Mitchell

Homøopat, BSc (hons), LCHE, MDSKH, RAB

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s