Konsultationer

konsultationsrum-rod

Konsultationer foregår på Frederiksberg eller over telefon og Skype.

Høfeber konsultation. 875 kr.
Koncentreret konsultationen, hvor vi taler om de symptomer du oplever omkring høfeber. Det er anderledes fra den klassiske konsultation, hvor man vil tale om alt vedr. ens helbred. Her er vi fokuserede på dine høfeber symptomer alene.

Den første konsultation. Voksne 1275 kr./ børn 875 kr.
Den første konsultation tager cirka en time, nogen gange lidt kortere for børn. I løbet af den tid samler jeg informationer om dit nuværende helbred, din fulde sygdomshistorik, store livsbegivenheder, tidligere behandlinger og dig som person. Den grundige gennemgang hjælper mig til få et helt billede af, hvem du er. Netop det gør, at jeg kan sammensætte den rigtige homøopatiske behandling til dig.

Opfølgende konsultationer. Voksne 675 kr./ børn 575 kr.
Opfølgende konsultationer varer ca. 30 minutter. Her taler vi om forandringer siden sidst og uddyber den samtale om dig og dit helbred, som vi startede i den første konsultation. Sammen beslutter vi, hvad der skal fokuseres på i den videre behandling.

Homøopati til din fødsel. 1890 kr.
Vil du gerne bruge homøopati i din fødsel? Så kom ind til denne konsultation, sammen med din udvalgte fødselspartner. I denne konsultation går vi igennem det homøopatisk fødselskit fra Helios grundigt igennem. Efter konsultationen har i nogle helt håndfaste ideer om, hvad i skal bruge og hvornår. I får desuden en detaljeret guide med også, som er lige til at slå op i. Konsultationen varer 90 minutter.

Akut konsultation. Voksne og børn 400 kr.
Vågner du op med begyndende influenza eller et pludseligt maveonde? Har dit barn fået feber eller er faldet? Homøopatien har mange lægemidler, der er effektive til akutte lidelser. Ofte kan bare 20 minutters konsultation være nok til at finde den rigtige behandling. Akutkonsultationer kan kun foregå inden for åbningstiderne.

“Den store vaccinesnak”
Denne konsultation er blevet erstattet med et onlinekursus. Dette finder du her. Hvis du har behov for yderligere vejledning om dette, så ring evt i telefontiden (hverdage ml. 10-11 på tlf 53 76 28 82), eller bestil en tid. Mener du at du har bivirkninger fra vaccine, så vil jeg helst henvise dig til en CEASE terapeut. CEASE terapeuter er homøopater, der har en ekstra uddannelse netop omkring symptomer der er opstået efter vaccination. Find en CEASE terapeut her.

Homøopati til større livsstilsændringer. 1890 kr.
Står du overfor en større livsstilsændring? Et sted i livet hvor forandring er nødvendigt og ønsket. Du vil måske gerne tabe dig eller slippe af med en dårlig vane. Måske har livet bare bragt dig i en situtation der er præget af store omvæltninger. I denne forlængede konsultation, har vi ekstra tid til at finde praktiske lægemidler til dig, der kan støtte dig i de forandringer du opholder dig i, samt hjælpe dig til at undgå de ‘huller’, du eventuelt kunne fald i.

Alle konsultationer afregnes straks efter afholdt konsultation.
Kan man ikke komme til den aftalte tid, så bedes man aflyse senest 24 timer inden. Der er ikke noget gebyr eller afregning for dette. Hvis man dog aflyser gentagne gange, så kan det ske at jeg beder om forudbetaling på kommende konsultationer.
Der er ingen mulighed for konsultation uden for åbningstiden, med mindre andet er aftalt på forhånd. Ligeledes bliver telefon og email heller ikke besvaret uden for åbningstiden.
Priser gældende til den 1/7-2018