Eva

Konsultation: Homøopatisk konsultation hos Mette anbefaler jeg stort set til alle jeg møder på min vej.

Noget af det jeg indtil videre (jeg stopper ALDRIG ;-)) har fået ud af at gå hos Mette er: sluppet af med høfeber, blevet hjulpet med en akut mavekrampe hvor jeg troede at nu skulle jeg på hospitalet, og indenfor kort tid var jeg i bedring, har fået mere energi, sluppet vrede. Jeg oplever at allerede når jeg taler med Mette starter bedringen på mine symptomer. Lige nu er jeg igang med at få ryddet op i et traume/sorg fra barndommen, og det gør mig bare så glad at vide, at det er på vej til at være healet ❤ Mine 3 piger får også hjælp af Mette, de synes det er skønt.

Minikursus i homøopati: Kurset var super hyggeligt og lærerigt. Det er vildt cool at gå hjem med følelsen af at nu kan jeg selv klare de mest almindelige ting som opstår i hjemmet. På forum er der altid hjælp fra Mette eller de andre når jeg er i tvivl. En af de fedeste oplevelser med kittet er her i foråret hvor vi flere gange har haft en i familien som har fået kulde og kommet hjem syg. Kittet gjorde at de var oppe igen på kort tid.

Mette er så passioneret og nørdet på den gode måde, hun er utrolig kærlig og omsorgsfuld. Jeg føler mig så meget set og hørt når jeg er hos Mette. Når jeg taler med Mette bliver der både grint og grædt, det er bare så befriende.

“Så hvis du har nogle konkrete eller ukonkrete udfordringer i dit liv, kan jeg på det stærkeste anbefale Mette. Det vilde med homøopatien er at den også rammer ting som du måske slet ikke har sat ord på. Jeg har prøvet rigtigt mange ting i mit liv for at få “ryddet op”, og jeg vil sige at noget af det bedste jeg har gjort er at starte hos Mette.”